ABC Ornamenten en lijsten

Ambachtelijk gemaakt in ons eigen Nederland

Eigen productie en een eigen atelier en daardoor alles zelf in de hand.
Met pure passie zijn we dagelijks bezig met gips. De keuze is groot, eigenlijk oneindig groot. Standaard of maatwerk, groot of klein, bewerkt of onbewerkt, wij gaan de uitdaging aan. Dagelijks, wekelijks, maandelijks. En dit al meer dan 25 jaar!

Maak sfeer met gips!!

Iedere ruimte heeft behoefte aan sfeer. Of het nu gaat om een particuliere woning, een statig herenhuis ,een hotelkamer, een kasteel, een winkel, een horecagelegenheid, enzovoort…. Wat is er mooier om een plafond of wand te voorzien van gipsen lijsten en ornamenten? Welke stijl je ook kiest: modern, klassiek, Jugendstil (Art Nouveau), er is altijd wel een keuze te maken.

Allround leverancier….

ABC Afbouwcentre produceert hoogwaardige gipslijsten en ornamenten voor de Nederlandse en buitenlandse markt. Service, flexibele werkwijze en een klantgerichte instelling lopen als een rode draad door het bedrijf.
Een breed standaard assortiment is te bewonderen in het fotoboek. Gipslijsten, ornamenten, perklijsten, consoles, enzovoort passeren de revue in allerlei soorten en maten.
Zelfs een oud-Hollands plafond behoort tot de mogelijkheden. Door ABC zelf ontwikkeld en geproduceerd!

Doordat wij zélf produceren, zijn wij in staat om buiten ons standaard assortiment tevens maatwerk te leveren. Restauratie en herstel van bestaand lijstwerk behoort zeker tot de mogelijkheden. Indien gewenst, begeleiden wij een project van begin tot eind. Van origineel tot eindproduct.

Gips: puur en ambachtelijk… wat kun je er eigenlijk niet mee…

Verfraai uw buitengevel!

Behalve binnen is het ook mogelijk om buiten verfraaiingen aan te brengen aan bijvoorbeeld uw gevel. Lijstwerk om deuren en ramen geeft een extra uitstraling aan uw pand. Ook deze mogelijkheid kan ABC u bieden. De producten worden met een cementgebonden materiaal vervaardigd, waardoor een lange levensduur is gegarandeerd. De cementgebonden lijsten zijn desgewenst met een duurzame buitenmuurverf in iedere kleur af te werken.