Reynchemie

Reynchemie

Vaste waarde in renovatie- en restauratiewereld

Reynchemie NV staat binnen de renovatie- en restauratiewereld bekend als een fabrikant van hoogwaardige chemische producten voor de bouw en industrie. Reynchemie NV levert een uitgebreid gamma aan producten: in het bijzonder voor de restauratie en conservering van steen en hout.

Reynchemie NV werd opgericht in 1989 en is vandaag de dag een vaste waarde in de renovatie- en restauratiewereld.

Innovatieve producten

De constante zorg, die wordt besteedt aan de ontwikkeling van innovatieve en hoogwaardige producten, hebben ertoe bijgedragen dat Reynchemie NV een grote nationale en internationale groei kent.

De producten van Reynchemie NV zijn goedgekeurd door officiële instellingen, zoals het Koninklijk Instituut voor Kunstpatrimonium (het K.i.K), het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (het W.T.B.C) en Laboratorium Reyntjes.

Wie is Reynchemie NV?

Al meer dan 25 jaar is Reynchemie NV een succesvolle, trendsettende onderneming met innovatieve producten voor de bouwsector, zowel voor nieuwbouw als renovatie en restauratie.

Met meer dan 300 producten is Reynchemie NV de kwaliteitsstandaard voor wat betreft hoogwaardige techniek, kwaliteit en topservice met een hoge meerwaarde voor de klant.

Toepassingsgebieden Reynchemie producten

De innovatieve en hoogwaardige producten van Reynchemie worden onder andere toegepast bij:

  • gevelreiniging
  • waterwering
  • houtrenovatie
  • natuursteenherstel
  • chemische verankering

Diverse verfproducten, epoxy-mortels en reinigingsproducten vallen ook onder het leveringsprogramma van Reynchemie.