Strikolith

Strikolith Design Micro (Betonlook 050)

Strikolith is trots op alle producten, maar de fijne pleister Strikolith Design Micro springt er toch echt uit. Hiermee wordt een strak en zeer fijnkorrelig resultaat verkregen. Met andere woorden: het heeft een subtiele uitstraling en is prima te combineren met uiteenlopende interieurstijlen. Naast de Strikolith Design Micro beschikt Strikolith ook over pleisters met een beton- of roestlook en een warme uitstraling.

Binnen- en buitenpleisters (Sublima)

Strikolith beschikt over diverse soorten sierpleisters van verschillende korrelstructuren en -groottes. Het kleurenpalet bestaat uit meer dan tienduizend verschillende tinten. Wij noemen onszelf wel de trendsetter voor stukend Nederland. Wij werken eraan dat dag in dag uit waar te maken.

Strikolith Design

Het Strikolith Design-assortiment is een verzameling van unieke, decoratieve afwerkingen die je persoonlijke smaak vormgeven. Van zeer fijne, gekleurde pleisters (Design Micro) tot aan pleisters met een betonlook of een warme en klassieke uitstraling.

Strikolith Spacks

Het egaliserende Strikolith Spacks ontstond naar Scandinavisch voorbeeld. Met dit universele afwerkingsconcept creëert u een gladde, fijne of grove structuur op een vlakke ondergrond of een licht beschadigde basis. Onder Spacks valt ook het assortiment spuitpleisters.

Strikolith Spacks Innovance

Spacks Innovance combineert duurzaamheid, economische waarde en esthetica. Het is zeer geschikt voor drukke ruimtes en creëert een harde toplaag, die u samen met Innovance Top Effect van een unieke uitstraling voorziet. Spacks Innovance is in alle kleuren leverbaar.

Strikocem

Met de snel afbindende minerale mortels en pleistersystemen van Strikocem realiseert u het afbouwproces in een nog korter tijdsbestek. Het complete, ongeïsoleerde gevelpleister-assortiment is onderverdeeld in vier oplossingen: Classic, Classic-it, Strong en Reno.

Strikolith

Als fabrikant en leverancier loopt Strikolith voorop in decoratieve én duurzame gevel-, wand- en plafondafwerkingen. Dankzij onze eigen productiefaciliteiten leveren wij snel en flexibel in een constante, hoge kwaliteit. Bovendien hebben wij een eigen monstermakerij voor oplossingen op maat. Wij zijn uw sparringpartner en adviseur bij uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten en helpen met het uitwerken van het eerste idee tot aan de daadwerkelijke realisatie. Ons doel? Samen nieuwe en bestaande gebouwen mooier en duurzamer maken. Samen creëren wij een nieuwe wereld.