Strikotherm

Gevelisolatiesystemen met karakter

Onze gevelisolatiesystemen zorgen voor een aangenaam en evenwichtig woon- en werkklimaat. Een Strikotherm gevelisolatiesysteem pakt het gebouw van buitenaf in en vormt de ‘jas’ van het gebouw.

Uw partner in afwerksystemen, Strikotherm.

Strikotherm heeft voor nagenoeg elke minerale ondergrond een afwerkingsysteem. Onze meer dan dertigjarige ervaring in de Nederlandse en Europese bouw heeft geresulteerd in een uitgekiend assortiment mortels, sierpleisters, spuitpleisters, afbouwverven en buitengevelisolatiesystemen. Alles ondersteund met doordachte en vernieuwende verwerkingsconcepten. Een assortiment dat altijd up-to-date is, omdat wij het continu onderhouden en vernieuwen, mede door de intensieve samenwerking met onze internationale partners. Geïnspireerd en gedreven, maar wel met de nodige verantwoordelijkheid!

Service, advies en begeleiding

Strikotherm richt zich specifiek op de professionele markt en doet alles om de vakman te ondersteunen. Wij bieden hem de zekerheid dat het werk slaagt, niet alleen door een perfect product, maar ook door adviezen en begeleiding op de bouwplaats.

Strikotherm, gezondheid en milieu.

Onze uitgebreide research is niet alleen op de markt gericht. Wij verplichten ons ook te kijken naar de effecten op het milieu en op de gezondheid van de verwerker. Daarom wordt de kwaliteit van onze producten en systemen voortdurend bewaakt door laboratoriumonderzoek en zorgen wij ervoor dat de procedures voor onze productie en dienstverlening de ISO 9001-richtlijnen ruimschoots overtreffen. Hierdoor verkrijgen opdrachtgever en aannemer de grootst mogelijke technische, esthetische en economische zekerheid.