Design Stone

Designstone

100% ecologisch….

Design Stone is een decoratieve, zeer harde, natuurlijke pleisterafwerking, 100% ecologisch en gebruiksvriendelijk voor wanden en vloeren en, indien gewenst, ook toepasbaar op meubels. Design Stone geeft een sensationeel accent met sterke nuances en is altijd anders vanuit elk perspectief. Dit wordt bereikt dankzij variatie in pigment, korrelgrootte, aanbrenging en afwerking. De pigmenten zijn van oker, oxiden of plantaardige oorsprong. De ecologische structuur is een voelbare en visuele belevenis. Natuurlijke pigmenten ontwikkelen zich genuanceerd en creëren fascinerende kleurschakeringen.

Ook in natte ruimtes!!

Design Stone is ook toepasbaar in natte ruimtes, zoals douche- of wellnessruimte en geeft deze ruimtes een exclusief en adembenemend effect. Het is waterbestendig en kan met 2-componenten Sealer worden afgeschermd.

Standaard verkrijgbaar in 10 kleuren !!!

Design Stone is standaard verkrijgbaar in 10 kleuren, waarvan ook kleurenstalen beschikbaar zijn. Natuurlijk is het mogelijk om voor u een kleur op maat te maken; dit gebeurt dan wel op aanvraag. De meeste kleuren zijn mogelijk. De uiteindelijke kleur en structuur zijn afhankelijk van een aantal externe factoren, waaronder snelheid van droging, temperatuur en de natuurlijke eigenschappen van het materiaal. Ervaar de mediterrane behaaglijke kleuren van Design Stone: vol emotie, zuidelijke warmte en vriendelijke verleiding. Inspirerende kleuren. Beleef het als kunst in de muur, het geeft rust en maakt kunst aan de muur overbodig.

Design Stone - natte ruimte