Gyproc

Gyproc

Gipsplaatsystemen

Gyproc gipsplaatsystemen voor wanden, (design) plafonds en vloeren zijn eenvoudig te monteren en dankzij het lage gewicht vrijwel overal toepasbaar. Ze kenmerken zich door een goede geluidsisolatie en brandwerendheid. De vlakke gipsplaten geven een mooi strak en vlak eindresultaat en vormen de ideale ondergrond voor elke afwerking.

Woon- en leefcomfort

Duurzaam leven is niet alleen spaarzaam omgaan met energie en het zoveel mogelijk hergebruiken van materialen, maar ook het streven naar een betere kwaliteit van ons dagelijks leven. Een goede ventilatie is van belang voor een gezond binnenklimaat en leefcomfort van de bewoner.
Gips is een milieuvriendelijk materiaal. Er zitten geen stoffen in die schadelijk zijn voor de gezondheid. Sterker nog, onze gipsproducten dragen zelfs bij aan een gezond binnenklimaat. Gips bezit namelijk vochtregulerende eigenschappen: het onttrekt vocht aan de ruimte bij een hoge vochtigheidsgraad en staat dit weer af aan de ruimte als de vochtigheidsgraad lager is.

Saint-Gobain Gyproc Nederland

Voor de droge binnenafbouw levert Saint-Gobain Gyproc Nederland al meer dan 60 jaar gipssystemen voor wanden, plafonds en vloeren en oplossingen voor het brandwerend bekleden van draagconstructies.
Voor de natte binnenafbouw bieden wij een compleet assortiment gipspleisters aan. Het assortiment dat wij voeren, bestaat uit gipsplaten, stucproducten, gereedschap en producten voor bevestiging en afwerking.

In alles wat wij ontwikkelen, staat de mens en haar leefomgeving centraal. Met Gyproc werken betekent samen bouwen aan binnenruimtes met duurzame lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Wij hebben aandacht voor kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en de wensen van eindgebruikers m.b.t. binnenruimtes. Dit doen wij vanuit onze vestiging in Vianen en in samenwerking met de verschillende Saint-Gobain- bedrijven in Europa.

Stukadoorsmaterialen

Het uitgebreide assortiment Gyproc gipspleisters bestaat uit lichtgewicht hand- en spuitgipsen. De gipsmortels kenmerken zich door de lichte en soepele verwerking en zorgen, dankzij de fijne witte korrelopbouw, voor een zeer glad eindresultaat. Ons aanbod stukadoorsmaterialen bieden de beste kwaliteitsafwerking en een gegarandeerde hechting.

Gyproc - Gieperdepiep