Knauf

Knauf

Droge afbouw

Met de afbouwsystemen van Knauf hebt u talloze mogelijkheden om ontwerp en vormgeving van ruimtes en gebouwen naar behoefte in te vullen. En om aan bouwkundige prestatie-eisen te voldoen, zoals geluidsisolatie, brandwerendheid en klimaatbeheersing. De systemen bieden grote flexibiliteit voor inbouw van installaties. Met Knauf kiest u voor kwaliteit, flexibiliteit én zekerheid. Want combineert u de producten van Knauf in een systeem, dan garanderen wij u 100% KnaufZeker-prestatiegarantie.

Uw ideale ruimte

Bij Knauf vinden wij dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Want mensen voelen zich het prettigst in een woning of gebouw dat is afgestemd op hun wensen en behoeften. Daarom werken wij bij Knauf elke dag hard aan oplossingen die daaraan bijdragen: innovatieve (af)bouwsystemen en -materialen voor nieuwbouw, renovatie en restauratie. Wij luisteren naar verwerkers, onderzoeken de markt en delen zo veel mogelijk kennis. Samen creëren wij voor elke klant de ideale ruimte.

Stucen met Knauf

Knauf levert al ruim 50 jaar stuc-producten in Nederland. Het uitgebreide assortiment gips- en cementpleisters biedt voor elk project de ideale oplossing. Of het nu gaat om een strakke, gladde wand in huis, een gevel met een grove korrel cementpleister of advisering bij een project. Voor machinale of handmatige verwerking, Knauf heeft altijd een ideale oplossing. Combineer de pleister met de juiste voorstrijk van Knauf, passend bij de ondergrond, dan garanderen wij u 100% KnaufZeker-prestatiegarantie. Zekerheid dus voor u en uw klant.

Knauf - buitengevel