Oikos

Oikos

Inspiraties

Wij willen onze klanten inspireren door middel van kleur en materie op een duurzame manier, door het creëren van unieke oplossingen die de omgeving verbeteren en en het welzijn van de mensen bevordert. Het begint allemaal met een suggestie, een idee, een inspiratie om tot een op maat gemaakte oplossing te komen om zo de de wensen van de klant te vervullen, ook door gespecialiseerd advies, een combinatie van oplossingen, diensten en een netwerk van verwerkers.

Voor ons is elk project uniek, net zo uniek als de context, waarin het wordt geplaatst.

 

Onze missie

Het is onze missie om de klant te begeleiden in zoeken naar oplossingen, met kleuren en materialen die het beste aansluiten op de wensen van de klant. Wij doen dit door unieke oplossingen voor te stellen. Voor elke omgeving, met een combinatie van afwerkingen, behandelingen en kleuren voor elk project. Met de steun van professionele verwerkers begeleiden wij de klant bij het maken van de beste keuzes, om zo een omgeving exclusief en uniek te maken door middel van een product met hoge technische en esthetische prestaties, kwaliteit en die aandacht voor duurzaamheid, die ons altijd heeft onderscheiden van anderen.

Geschiedenis…

De geschiedenis van Oikos is een verhaal van mensen, van oplossingen, van kleur en stof, van continu onderzoek en ontwikkeling. Een geschiedenis die zich uitstrekt over 30 jaar, te beginnen in 1984 in Gatteo a Mare. In een tijd, waarin een enkeling sprak over “business ethics”, maakten wij van hergebruik van materiaal onze missie. Tegenwoordig hebben wij meer dan 170 medewerkers, in 50 landen.

Ons aanbod

Wij willen onze klanten een aanbod geven, dat aansluit op hun wensen, waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke kenmerken van oppervlakken en de uiteindelijke verwachtingen van de klant. Wij willen graag denken dat degenen die een Oikos-oplossing kiezen, toegang hebben tot een nieuwe filosofie over de relaties met kleur en met een wereld die levens verandert. Vandaar dat wij graag de vragen beantwoorden van iedereen die meer wil weten over onze oplossingen, maar ook met ons een fascinerende reis willen beginnen door het universum van kleuren, kunst en duurzame cultuur.