Prinssen

Prinssen

Frescolori

Prinssen biedt met Frescolori een hoogwaardig, creatief marmerpleister op basis van natuurkalk voor een bijzondere en exclusieve wandafwerking.

Decopleister

Voor een speciale wandafwerking heeft Prinssen een assortiment decoratieve pleisters, waarmee bijzonder mooie creaties mogelijk zijn. Van metallic look tot subtiele zijdeglans met ivoorpleister en van granietpleister tot bijzondere structuren met modelleerpleister.

Prinssen - Decopleister
Prinssen - Sierpleister

Sierpleister

Prinssen biedt een compleet assortiment decoratieve pleisters voor een prachtige afwerking van wanden en plafonds. Met de sierpleisters van Prinssen komen kleur, stijl en trend tot leven en wordt een onderscheidende wereld gecreëerd.

Muurverf

Het assortiment decoratieve, matte muurverven van Prinssen voegen kleur, sfeer en karakter toe aan wanden en plafonds in elke ruimte. Voor elke toepassing, decoratief of functioneel, heeft Prinssen de juiste muurverf in vele kleuren.

Prinssen - Muurverf
Prinssen - Voorbehandeling

Voorbehandeling

Prinssen biedt een compleet assortiment voorbehandelingsproducten voor gips, sierpleisters en muurverven. Daarnaast heeft Prinssen ook speciale probleemoplossende producten voor het behandelen van verontreinigingen en het repareren van spack-ondergronden.

De wereld van Prinssen…

In de wereld van PRINSSEN draait het om Esthetiek: Kleur, Stijl, Trend, Emotie, Inspiratie, Verleiding, Onderscheidend, Specifiek, Bijzonder en steeds Verrassend.
Met de decoratieve producten van PRINSSEN komen kleur, stijl en trends tot leven en geeft u karakter aan de ruimte. Materiaalgebruik, structuur en kleur zijn de elementen, waarmee u als creatief professional in de bouw, voor de zakelijke of particuliere opdrachtgever, een geheel eigen stijl creëert: design, modern, klassiek, landelijk of juist romantisch.
PRINSSEN biedt een compleet assortiment decoratieve pleisters en muurverven voor het creëren van prachtige en bijzondere wanden en plafonds.